Boka Tid

BOKA TID HOS OSS NÄR SOM HELST
Du är välkommen att boka tid hos oss via Boka.Timma.se.
Via vårt smidiga bokningssystem kan du när som helst på dygnet och i lugn och ro boka din nästa behandlingstid.
Vi har enbart bokning ON-LINE via denna tjänst. Länk finns här samt på Facebook. Bokning är senast möjlig 48 timmar innan behandlingstillfället. VÄLKOMNA!

BETALNING i SALONGEN
Observera att vi enbart tar betalning med kort i salongen. Kontanter fungerar om du har jämna pengar, vi har nämligen ingen kontantkassa tillgänglig. 

COVID-19
Vi följer rekommendationer och FHM regler gällande covid-19. Godkända munskydd finns på salongen vid behöv för både kund och terapeut. Vi håller hög hygiennivå med handsprit samt avtorkning av alla ytor efter varje kund. Känner du dig sjuk ska du avboka din behandlingstid hos oss, utan debitering bara du gör det innan tidens början. Samma regler gäller oavsett om du är vaccinerad eller ej.  PGA av rådande omständigheter tar vi EJ IN NYA KUNDER men våra stammisar är förstås välkomna. På Salong SheSoul får en (1) kund vistas åt gången enligt nuvarande regler från Socialstyrelsen. Det är viktigt att du som kund respekterar detta och i de fall du möter ngn i dörren så ber vi dig backa för att hålla avstånd och ge plats. Vi måste samarbeta! Kom gärna någon minut senare till din behandling eftersom det inte finns någon möjlighet att sitta ner och vänta i dagsläget. Tack på förhand!