Salong SheSoul i Motala

Akzentz Certified Educator
Klicka på bilden för att komma direkt till Akzéntz sida i Kanada och läsa mer om ACE-teamet.

KVALITÈT
Vi arbetar med HD Pro samt Akzéntz geléserier som är välkända märken på marknaden och är TOP NOTCH. Bägge följer de regler som finns inom EU och registrerade i det Europeiska Kosmetikaregistret CPNP samt de högre kompletterande kraven som Sverige har gällande försäljning och distribution i Sverige. Vi värdesätter din hälsa och ditt välbefinnande, precis som vi tror att du respekterar och värdesätter vårt yrke. Vi prutar varken på priset, materialet eller hälsan. Allt för att du som kund ska vara trygg hos oss! 

TRYGGHET
Vill du vara en framgångsrik nagelterapeut, behöver du vara i ständig utbildning och ett öppet sinne för information och produktförändringar. Yrket innefattar så mycket mera än bara ett praktiskt yrkesutövande. Bland annat behöver du följa de regler som EU och Sverige har gällande kundsäkerhet och material. Du kanske inte visste att gelén på dina naglarna är i stort sätt samma material som du lagar din tänder med hos tandläkaren och där tror jag inte du tvekar att enbart gå till en tandläkare med utbildning. Samma trygghet får du hos oss. Vi är utbildade enligt följande; Certificate of Training, Certificate of Achievment, Certifiate of Recognition samt ACE - Akzéntz Certified Educator.

SÄKERHET
För att hantera gelén på dina naglar på rätt sätt, behövs det först och främst ett godkänt professionellt material. Det kan bara inhandlas av en nagelterapeut som har ett diplom/certifikat, dvs en godkänd utbildning. Det finns inget seriöst märke idag som säljer professionella nagelprodukter till hemmafixare, tänk på det när du väljer salong. För det andra ska din nagelterapeut förutom utbildning i det aktuella märket även ha en Härdplastutbildning. Gelé är nämligen en härdplast med ett väldigt specifikt användningsområde. Härdplast som handhas och appliceras på fel sätt kan ge upphov till allergi och den allergin varar livet ut!   

MILJÖ
Vi strävar alltid efter att hålla oss uppdaterade med fortlöpande utbildning och säkerhetsföreskrifter. Vi har en miljöinriktad profil vilket gör att vi mer och mer kommer att gå över på LED baserad gelé som härdar i en lampa där lysröret ej "tar slut" och behöver bytas ut. Vår salong har ett utsug för att reducera lösa partiklar i luften samt salongen är godkänd av Miljö & Hälsa. 

BOKA TID
Du är välkommen att boka tid hos oss via Boka.Timma.se. Vi har enbart bokning ON-LINE via denna tjänst. Länk finns här samt på Facebook. Bokning är senast möjlig 48 timmar innan behandlingstillfället. VÄLKOMNA!


Mer om våra märken

HD Professional Nail Systems är ett engelskt kvalitetsmärke framtaget av Hazel Dixon som är en välkänd och framgångsrik nagelterapeut. Hazel lanserade sina penslar 2014 och snart följde akryl- och geléprodukter av högsta kvalitet. Idag finns geléprodukter i Soak off  UV/LED samt Buff off UV/LED. I det breda sortimentet hittar Du, förutom akryl även gelé på flaska COLOUR IT samt gelé på tub i så kallad akrylgelé som går under namnet Eeeze Gel. I Hazel serie finns även ett stort utbud av produkter avsedda för dekoration. SheSoul är generalagent i Sverige för Hazel Dixon Professional Nail Systems vilket vi är väldigt stolta över.


I Akzéntz breda sortiment finner Du både Options och LUXIO Soak off UV/LED-Gel, Classic UV-Gel samt PROformance UV/LED-Gel, de två sist nämnda är så kallade Buff off geléer som erbjuder en mycket stark nagel men som ej är upplösningsbar, allt för att passa alla kunders önskemål och behov. Akzéntz är ett märke som produceras i Kanada och SheSoul är idag sub-leverantör av dessa produkter. Akzéntz ligger oss varmt om hjärtat och är det märket vi arbetat med längst i salongen.


Termish är ett ryskt företag som utvecklar och tillverkar professionella produkter för airbrush samt nagelprodukter. Företaget är representerat i tio länder. Sedan 2017 har det aktivt tagit en ledande position inom just airbrush. Företager är ISO 9001 kvalitetscertifierat, vilket bekräftar företagets höga rykte på den internationella marknaden. 

Airbrush är en enkel teknik där man lätt och snabbt skapar otroliga mönster och designs. Färgen är vattenbaserad och innehåller inga lösningsmedel. SheSoul har sedan 2021 certifikat för att utbilda elever i airbrush. För närvarande finns det utbildning i 3 svårighetsnivåer i vår nagelskola.