Compact Chrome

Tänk på att du behöver logga in som företag/utbildad nagelterapeut för att få tillgång till våra proffsprodukter på den här sidan. Första gången du loggar in behöver du även sända oss ditt diplom/certifikat. Läs mera genom att klicka på inloggningssymbolen (dator) via gubben längst upp till höger och (mobilen) i menyn längst ner.

Om du inte är inloggad som proffs visar sig enbart vårt öppna sortiment om det finns några såna produkter i denna kategori!


HD Pro har ett brett sortiment av fantastiska chromepulver. Dessa är komprimerade i en fast kaka vilket gör att  pulvret håller sig i burken och inget går till spillo. Vi kallar dom för Compact Chrome och de appliceras enkelt över ett härdat lager av HD Pro Shine It/Art Gel eller Akzentz Shine On/Black On/White On. Fantastiskt resultat varje gång!  Observera att produkten säljs styckvis och inte i vikt.

Finns tillgängliga i 4 kategorier:

* Ombre Duo Compact Chrome Colours
* Compact Chrome Colours
* Chameleon compact chromes
* NY! Candy Compact Chromes (förbokning möjlig)

 * Produkten är enbart till för att appliceras på konstnagel (ej den naturliga nageln)
Observera att produktbilder på din data- eller mobilskärm kan ha nyansskillnader mot verkligheten p.g.a. inställningar på din digitala enhet.