SANTÈ

SANTÈ Naturkosmetik är ett naturligt smink- och kroppsvårdsortiment med 100% naturliga produkter. 

Smink med gott samvete, är det möjligt? Klart att det är! Santé står inte bara för en ny miljömedvetenhet, utan också för individualitet & coola utseenden - för en ny "organic generation". Utan kompromisser och utan krusiduller. Med effektiva produkter, högkvalitativa formula och 100% naturliga pigment.

De vegetabiliska oljorna och extrakten ger skonsam applicering och skyddar naturligt din hud. Med Santés läppstift och ögonskuggor kan du få till starka färgkombinationer och uttryck eller skapa tidlöst vacker makeup i trendiga nudetoner. Helt rätt för alla som vill åstadkomma en naturligt strålande look och ändå vill göra ett ställningstagande inom klimat, djur och hälsa  – utan kompromisser.

Santé vill inte bara göra dig vackrare med dessa produkter, de vill göra världen lite bättre. Det finns mycket att göra på vägen mot ett mer hållbart liv. Santé eftersträvar ett holistiskt synsätt som sträcker sig till noggrant urval av ingredienser, förpackningsmaterial och miljövänliga produktionsprocesser.