HD Pro - BasicsTänk på att du behöver logga in som företag/utbildad nagelterapeut för att få tillgång till våra proffsprodukter på den här sidan. Första gången du loggar in behöver du även sända oss ditt diplom/certifikat. Läs mera genom att klicka på inloggningssymbolen (dator) via gubben längst upp till höger och (mobilen) i menyn längst ner.

Om du inte är inloggad som proffs visar sig enbart vårt öppna sortiment om det finns några såna produkter i denna kategori!

Ett sortiment av högkvalitativa bas- och toppgeléer som är utformade speciellt för användning med de andra produkterna ur HD-sortimentet.

OBS! Produkterna i denna kategori sälj enbart till utbildade nagelterapeuter mot uppvisande av diplom.

HD:s geléer är godkända för härdning i:
Akzentz Hybrid Pro UV/LED lampa: 60-90 sekunder
LE LED Dot Lampa: 60-90 sekunder

HD:s geléprodukter är tillverkade i EU och i enlighet med EU:s regler, registrerade i CPNP (kosmetikaregistret) med svensk information på flaska och förpackning enligt Läkemedelsverkets förordning. Produkten är noggrant testad för att säkerställa högsta kvaliteten och innehåller den senaste tekniken för din säkerhet.

Observera att produktbilder på din data- eller mobilskärm kan ha nyansskillnader mot verkligheten p.g.a. inställningar på din digitala enhet.