PenslarTänk på att du behöver logga in som företag/utbildad nagelterapeut för att få tillgång till våra proffsprodukter på den här sidan. Första gången du loggar in behöver du även sända oss ditt diplom/certifikat. Läs mera genom att klicka på inloggningssymbolen (dator) via gubben längst upp till höger och (mobilen) i menyn längst ner.

Om du inte är inloggad som proffs visar sig enbart vårt öppna sortiment om det finns några såna produkter i denna kategori!


Berömda Hazel Dixon har här skapat en unik serie penslar för skulptering av nagel i akryl och gelé. Penslarna har specifikt utformats och är noggrant testade av henne själv för att möta de höga krav hon har. Läs hennes egen berättelse här: 

"Efter många år i nagelindustrin fann jag det alltmer frustrerande att jag inte kunde hitta penslar som fungerade och betedde sig som jag ville att de skulle göra. Jag kom på mig själv med att köpa penslar och sedan konstruera om dom, klippa dom och modifiera dom till att passa mina behov som nagelterapeut och detaljkonstnär. Jag har spenderat lång tid med att undersöka och testa olika typer av hår, handtag och penselformer för att kunna åstadkomma det här exklusiva utbudet av penslar. Jag har enbart använt kolinskyhår av bästa kvalitet för att kunna skapa ett förstklassiga och pålitliga sortiment. Jag tror att mina penslar är bland de bästa som finns på marknaden och jag hoppas att du får många fina stunder med dom och kan skapa fantastiska naglar tack vare dom."  - Hazel Dixon


OBS! Det är mycket viktigt att du förbereder din nya borste före den första användningen och underhåller den ordentligt för att säkerställa en lång livslängd och bevara penselns form.