HD PRO NAIL SYSTEM


Tänk på att du behöver logga in som företag/utbildad nagelterapeut för att få tillgång till våra proffsprodukter på den här sidan. Första gången du loggar in behöver du även sända oss ditt diplom/certifikat. Läs mera genom att klicka på inloggningssymbolen (dator) via gubben längst upp till höger och (mobilen) i menyn längst ner.

Om du inte är inloggad som proffs visar sig enbart vårt öppna sortiment om det finns några såna produkter i denna kategori!

HD:s geléer är av 100% ren gelé och innehåller inga lösningsmedel vilket ger mer styrka och hållbarhet. Perfekt gelé för långvarig gelépedikyr eller manikyr.
Produkten är framtagen för applicering ovanpå COLOUR IT Base Gel direkt eller efter förstärkning/förlängning med BUILD IT, FLEX IT eller ngn av Akzéntz motsvarande geléer.
Efter att färgen applicerats i 1-2 lager (härdats) använd SHINE IT, MATTE IT eller ngn av DIAMOND SHINE IT för bästa resultat.

Innehåller 15ml

Fördel med COLOUR IT:
100% ren gelé
Utan lösningsmedel (HEMA-fri)
Krämig konsistens
Högpigmenterad
Lättapplicerad
Självutjämnande
Täckande

HD:s geléer är godkända för härdning i:
Akzentz Hybrid Pro UV/LED lampa: 60 sekunder
LE LED Dot Lampa: 60 sekunder

HD:s geléprodukter är tillverkade i EU och i enlighet med EU:s regler, registrerade i CPNP (kosmetikaregistret) med svensk information på flaska och förpackning enligt Läkemedelsverkets förordning. Produkten är noggrant testad för att säkerställa högsta kvaliteten och innehåller den senaste tekniken för din säkerhet.

Observera att produktbilder på din data- eller mobilskärm kan ha nyansskillnader mot verkligheten p.g.a. inställningar på din digitala enhet.