Vanliga frågor FAQ

Nya regler från EU gällande HEMA och Di-HEMA TMHDC

Från 12 november 2020 är det förslag på nya regler från EU, att nagelprodukter som innehåller HEMA och/eller D-HEMA TMHDC endast skall säljas till professionella, utbildade och inte till privatpersoner. Alla som säljer måste först få ett diplom uppvisat innan det får ske en försäljning. Alla produkter som innehåller HEMA och/eller Di-HEMA TMHDC skall vara tydligt märkta med:
"Endast för yrkesmässigt bruk" och  "Kan orsaka en allergisk reaktion"
LÄS MER HÄR


HD Professional Nail Systems

Hazel Dixon är en framgångsrik nagelterapeut som under många år är väl insatt och utvecklat sin egen professionella nagelserie HD Pro Nail Systems som finns i olika media så som akryl, gelé, Hybridgel och akrylgelé. Hazel har vunnit och vinner fortfarande otaliga tävlingar och fotar covers till bla Scratch Magazine. Hon bor i England och är mycket välkänd där i tävlingssammanhang och utbildare. Under 2021 bestämde hon sig för att satsa internationellt med med hela sin serie. Intresset är stort och WennerboGruppen AB har ett avtal gällande Sverige och den svenska marknaden och kan ej leverera utanför Sverige. Det betyder att vi under 2021 kommer att kampanja HD Pro Nail hårt. Produkterna är tillverkade i EU under DVD Group och följer EUs kosmetikaregler samt de svenska kompletterande reglerna hos Läkemedelsverket och Kemikalieinspektionen.


MOYOU -LONDON

Ett väletablerat och välkänt märke internationellt med sitt säte i England. Företaget är kända för  sina fantastiska stämpelplattor men moderiktig design och edgiga motiv. Vi har ett avtal med MoYou gällande Sverige och kan inte leverera till andra länder. I dagsläger för vi plattor och stämplar men kommer troligen även få in nagellacken inom kort.


Akzéntz Professional

Ett märke som är utvecklat av Haigh Industries i Kanada. Vi är SUB-leverantör till märket här i Sverige och kan enbart sälja inom landet. Det fina med Akzéntz är att HD Pro är framtaget för att fungera ihop med Akzéntz produkter så är du redan utbildad i märket och har UV/LED lampa och produkter så kan du utan problem haka på även HD Professonal Nail Systems produkter. WennerboGruppen AB marknadsför och säljer Akzéntz geléprodukter och har ACE certifierad personal för nagelutbildning och påbyggnadsutbildningar inom märket. Ni hittar mera information här! Generalagenten till Akzentz ligger i Norrköping och heter Nail Pro Store.


Vill du utbilda dig till nagelterapeut.

WennerboGruppen AB har nybörjarutbildning för dig som vill bli professionell nagelterapeut med internationellt certifikat samt påbyggnadsutbildning för dig som vill ta din yrkesroll till en högre nivå. Utbildning finns i dagsläget inom Akzéntz märke med vår duktiga utbildare ACE Elisabeth Wennerbo i Motala som driver Salong SheSoul. Anmäl ditt intresse här! Vill du gå på någon av de andra skolorna i Sverige ber vi dig titta in på Nail Pro Store. 


Digitala utbildningar

Under 2020 och den då eskalerande pandemin av Covid-19 har vi mer och mer börjat satsa på digitala utbildningar. Det kommer löpande upp utbildningar gällande design och produkter samt come-on-over från andra märken. Själva grundutbildningen kan genomföras till vissa delar digitalt. Håll utkik här på våra digitala utbildningar samt kurserbjudande.