Vidareutbildning


HÄNG MED I TRENDER OCH TEKNIKER 
Att vara nagelterapeut innebär att du är i ständig utveckling och du måste vara öppen för nya idéer och tekniker. Vi erbjuder alltid kurser med mycket hög kvalitet inom dekorationsmålning i akvarell, gel, stamping, mixed media, chrome, sharpie med mera. Nedan hittar du ett urval av dessa. Är det något du saknar så släng iväg ett mail till oss. 


CERTIFIERINGSKURS GEL PLAY - i MOTALA

Denna certifieringskurs i nailart kommer ge dig inspiration och tekniker för att kunna skapa underbara dekorationer. Kursen hålls av ACE Elisabeth Wennerbo . 

Då detta är en Gelplay certifieringskurs har Akzentz subventionerat denna kurs kraftigt, det medföljer ett produktkitt med ett värde över själva kursavgiften. Kursavgift 2.500kr inkl moms.

Kursdagar TBA

ANMÄL dig här!


CERTIFIERINGSKURS LUXIO - i MOTALA

Denna certifieringskurs i nailart kommer ge dig inspiration och tekniker för att kunna skapa underbara dekorationer. Kursen hålls av ACE Elisabeth Wennerbo . 

Då detta är en Luxiocertifieringskurs har Akzentz subventionerat denna kurs kraftigt, det medföljer ett produktktit med ett värde över själva kursavgiften. Kursavgift 2.500 inkl moms

Kursdagar TBA

ANMÄL dig här!CERTIFIERINGSKURS - OPTIONS

Denna certifieringskurs i nailart kommer ge dig inspiration och tekniker för att kunna skapa underbara dekorationer. Kursen hålls av ACE Elisabeth Wennerbo . 

Då detta är en Optionscertifieringskurs har Akzentz subventionerat denna kurs kraftigt, det medföljer ett produktkitt med ett värde över själva kursavgiften. Kursavgift 2.500 inkl moms

Kursdagar TBA

ANMÄL dig här! KURS I KONSTUKTION OCH FORM

Att skapa en perfekt nagel kräver tid och mycket träning. Under denna kurs jobbar vi för att skapa perfekt struktur och form. Vi börjar med en bra grund och jobbar oss vidare genom mallapplicering, uppbyggnad och filteknik.

Kursen kräver att du har minst ett års erfarenhet av att jobba med naglar. Utbildningen är en endagskurs i mycket högt tempo och kostar 2.500kr inkl moms. 

Kursdagar TBA

ANMÄL dig här!EL-FILSUTBILDNING

Under denna kurs lär du dig att hantera en el-fil. Grunderna är viktiga för att inte orsaka skada på dina kunders naglar. En el-fil gör dessutom ditt arbete snabbare och skonar dina axlar. Vi kommer att titta på momenten borttagning av material, nagelbandsbearbetning samt teknik+formfilning. Kostnad för kursen 2.000kr inkl moms  + startkitt för ca 2.995kr, alltså totalt 4.995kr inkl moms.  Du måste vara utbildad nagelterapeut för att kunna delta på den här kursen. Allt geléarbete sker med Akzentz eller HD produkter.

Kursdagar:  18 maj 2024

ANMÄL dig här!EEEZE GEL - Akrylgelé

Denna kurs riktar sig till redan utbildade nagelterapeuter oavsett märke. I denna kurs får du lära dig allt om akrylgelé och hur du hanterar den på den naturliga nageln, på mall eller med så kallade dual forms. Kursen är 1 dag och kostar 2.000kr inkl moms. Ett generöst produktpaket ingår i kursavgiften.

Kursdagar TBAPRESS-ONS - Eeeze geltips

Bli en mästare på Press-Ons och applicera dina tekniker för att skapa unika set av press-ons. Lär dig allt från beställning och hur man mäter in rätt storlek till tillverkning och leverans av den färdiga produkten. Denna kurs riktar sig till redan utbildade nagelterapeuter oavsett märke. Kursen är 1 dag och kostar 1.500kr inkl moms. Ett generöst produktpaket ingår i kursavgiften.

Kursdagar TBAONE STROKE -HD PRO Art Gel

Det finns ingenting som är så imponerande som att enkelt och snabbt fixa till en dekoration i tekniken one-stroke. Kursen omfattar 2 eller flera färger i penseln samtidigt och vi kommer att prova på olika sorters växter, fjärilar och  mönster. Denna kurs riktar sig till redan utbildade nagelterapeuter oavsett märke. Kursen är 1 dag och kostar 1.500kr inkl moms. Ett generöst produktpaket ingår i kursavgiften.

Kursdagar TBA