HD Pro - Eeeze Gel


Tänk på att du behöver logga in som företag/utbildad nagelterapeut för att få tillgång till våra proffsprodukter på den här sidan. Första gången du loggar in behöver du även sända oss ditt diplom/certifikat. Läs mera genom att klicka på inloggningssymbolen (dator) via gubben längst upp till höger och (mobilen) i menyn längst ner.

Om du inte är inloggad som proffs visar sig enbart vårt öppna sortiment om det finns några såna produkter i denna kategori!

HD:s geléer är godkända för härdning i:
Akzentz Hybrid Pro UV/LED lampa: 60 sekunder
LE LED Dot Lampa: 60 sekunder

Eeeze Gel är ett system som kombinerar de bästa egenskaperna hos både akryl och gel.
Det är inte akryl och det är inte en gel, det kräver inte monomer eller ngn blandning. Produktens konsistens är tjock gör att du har kontroll över materialet under tiden du arbetar med det. Den är inte rinnig och du härdar den när du är nöjd med din applicering. Håll penseln fuktig med vår Slip Solution under tiden du bearbetar produkten. OBS! Produkterna i denna kategori sälj enbart till utbildade nagelterapeuter mot uppvisande av diplom.

Fördelar och egenskaper
Fri från HEMA & HPMA
Inga vätske- och pulverförhållanden eftersom de är förblandade
Produktkontroll med tjock konsistens
Obegränsad arbetstid, härdar enbart i lampa
Luktfri
UV 3 min / LED 1 min
Finns i 10 färger
Tub om 60g
En tub räcker till 30-50 set*

* Produktåtgång varierar beroende på längd och appliceringsteknik.

** OBS: När du klämmer ut din gel från tuben, börja längst upp på toppen av tuben och tryck försiktigt. Pressas materialet ut genom att klämma mitt på tuben eller i änden där korken sitter så kan det orsaka att innehållet tvingas uppåt och svetsfogen spricker. 


HD:s geléprodukter är tillverkade i EU och i enlighet med EU:s regler, registrerade i CPNP (kosmetikaregistret) med svensk information på flaska och förpackning enligt Läkemedelsverkets förordning. Produkten är noggrant testad för att säkerställa högsta kvaliteten och innehåller den senaste tekniken för din säkerhet.

Observera att produktbilder på din data- eller mobilskärm kan ha nyansskillnader mot verkligheten p.g.a. inställningar på din digitala enhet.