Nagelskolan i Motala


Vår nagelterapeutskola har utbildningar både för Dig som redan är utbildad nagelterapeut och för Dig som är nybörjare. Vi startar kontinuerligt nya kurser. Möjlighet till individanpassat schema finns med kursdagar lagda på helger och eller vardagar. Om du vill ha en specialdesignad utbildning för just ditt behov finns möjlighet att boka en personlig dag 1-on-1eller 2-on-1. Du/Ni väljer själva innehållet under er utbildningsdag. Det kan vara allt ifrån förfinad materialapplicering, avancerad struktur och filning, certification class, onestroke, dekorationer, stamping, elfil och fotografering bland annat. Kontakta oss så tittar vi mer på en lösning för just dig!


Våra märkesbundna utbildningar

Nedan finns de flesta av våra utbildningar. Klicka in på "mer information" för att lära dig mera om respektive kurs. Alla priser är inklusive moms.

I Akzéntz breda sortiment finner Du både Options och Luxio Soak off UV/LED-Gel samt PROformance Buff Off UV/LED-Gel. Märket har även en dekorationslinje som heter GelPlay och innehåller högpigmenterad dekorationsgeléer samt glitter och shifters. Akzéntz produceras i Kanada.


Akzéntz Grundutbildning

10 veckors yrkesutbildning från 34.900kr inkl startkitt.

Avancerad form

Tuff vidareutbildning, 1 dag pris: 2.500kr inget materialköp behövs.

1-on-1eller 2-on-1

Skräddarsy din dag efter ditt behov. 1 dag 1/1: 3.200kr, 2/1: 2.500kr/person

GelPlay certifiering

Vidareutbildning eller come-over. 1 dag 2.500kr inkl. material

Luxio Certifiering

Vidareutbildning eller come-over. 1 dag 2.500kr inkl. material

Options Certifiering

Vidareutbildning eller come-over. 1 dag 2.500kr inkl. material


HD Professional Nail Systems är ett engelskt kvalitetsmärke framtaget av Hazel Dixon som är en välkänd och framgångsrik nagelterapeut. Hazel lanserade sina penslar 2014 och snart följde akryl- och geléprodukter av högsta kvalitet. Idag finns geléprodukter i Soak off  UV/LED samt Buff off UV/LED. I det breda sortimentet hittar Du, förutom akryl även gelé på flaska COLOUR IT samt gelé på tub i så kallad akrylgelé som går under namnet Eeeze Gel. I Hazel serie finns även ett stort utbud av produkter avsedda för dekoration. 

Eeeze Gel

Come-over utbildning för redan cert. NT. 1 dag 2.000kr inkl. material

One Stroke

Dekorationsutb. med minst 2 färger i penseln. 1 dag 1.500kr inkl. material

Press-Ons

Lär dig allt om Press-Ons. 1 dag 1.500kr inkl. material


Termish är ett högkvalitativt märke från Ryssland. Sedan oktober 2021 har vi certifikat för utbildningar i Airbrush. En teknik som är mycket populär på naglar men som även används mycket på motorcyklar, bilar mm. Airbrushfärgen innehåller inga lösningsmedel och är lätt att hantera med färgsprutan. Enkelt skapar du fina motiv på konstnaglar och ger dina kunder en unik look som inte är möjligt på annat sätt.

Level 1 - Grundutbildning

Airbrush-utbilning för nybörjare.  1 dag 4.000kr inkl. startkitt

Level 2 - Vidareutb.

Vidareutbildning i airbrush. 1 dag 2.000kr inkl. kursmaterial

Level 3 - Vidareutb.

Vidareutbildning i airbrush. 1 dag 2.000kr inkl. kursmaterial


Övriga utbildningar

Vi erbjuder även utbildningar som inte är märkesbundna. Klicka in på respektive utbildning för att lära dig mera. Alla priser är inklusive moms.

El-fil

Lär dig hantera en elfil korrekt. 1 dag 4.995kr inklusive startkitt

Mixed Media

Skapa figurer med hjälp av olika media. 1 dag 2.500kr exkl. kursmaterial

Dekorationskurs

Vidareutbildning i dekorationer 1 dag 2.500kr exkl. kursmaterial