Press On Nails - Garden Festival

I lager.

299 krGarden Festival - är färgsprakande trädgårdsinspirerad färgskala. Ivy är mycket populär och självklart även helsvarta "Lantern". Välj din favoritfärg i menyn. OBS! Alla 10 tipparna blir i samma färg.

Press On Nails - är handgjorda så kallade lösnaglar tillverkade enligt önskemål där varje set är unikt och specialanpassat efter ditt önskemål. Press Ons är ett perfekt alternativ för dig som inte kan använda konstmaterial direkt på nageln, det kan bero på sjukdom eller att du i din yrkesroll inte har möjlighet att ha långa naglar, nagellack eller konstmaterial. 

Innan du beställer ditt set behöver du mäta ut din storlek på varje finger. Nedan finns en liten inspirationsfilm från YouTube som visar hur du enklast går till väga.

Gör så här för att mäta ut dina Press-On Nails:

Du behöver tejp, tunn markeringspenna och en linjal. Drag av en tejpbit och sätt över nageln. Pressa ner tejpen noga på sidorna i nagelfalsen. Markera med tuschpennan i nagelfalsens skåra på bägge sidorna. Drag av tejpen och sätt den på ett plant underlag. Mät avståndet mellan strecken på tejpen och matcha måttet mot en av tipparna. Välj rätt tipp till respektive finger här nedan.

OBS! Om du ligger mellan 2 mått, välj då det större. Det går oftast att fila lite försiktigt på tippens sidor. Tänk dock på att fästkuddar bygger upp en liten distans mellan din egna nagel och tippen. 

KLICKA HÄR för att komma till storleksformuläret!

Se instruktionsfilm: https://youtu.be/yC64T5q6OmM