Squalane 30 ml

119 kr

25 kr

Populär vara som just nu är slutsåld

Squalene olja - Ett mycket stabilt oljelösligt ämne framställt av olivolja. Squalane ger huden en silkig yta, verkar fuktighetsbevarande och uppmjukande. Ökar utspridningsförmågan på huden och känns inte kladdig. Liknar hudens sebum och kan spela en stor roll för att man ska uppnå en hälsosam hud och hindra förstörelse från fria radikaler. Passar bra i antiage-produkter, fuktighetscremer, produkter för känslig hud och after-sun-produkter. Tål temperaturer upp till 96*C.

Normal dosering 3-15%.

Squalane är ett unikt derivat av oliver som ger en svårslagen effekt – dess förmåga att ge snabb fukt och näring gör att du ser skillnad redan kort efter att du påbörjat behandling med squalane. Tidigare en exklusiv ingrediens i dyr hudvård så kan vi nu erbjuda en stabil, prisvärd produkt med exceptionellt god hållbarhet. Squalane är en dryg produkt och kan användas som den är eller blandad med din favoritolja. I en hudvårdsrutin kan du använda squalane som både serum och primär fuktighetsgivare.

Vetenskapligt namn: Squalane

Innehåll 30ml

OBS! Utgångsdatum 2024/01

Ansiktsvård: Använd som den är för en intensiv behandling av huden eller droppa 1-3 droppar direkt i handen tillsammans med din ansiktskräm och massera in i ansiktet. Produkten passar även att blanda med andra oljor och hydrolater för att skapa ett passande serum.

Kroppen: Blanda gärna med andra oljor för att skapa en kroppsolja med fuktbevarande egenskaper. Eller blanda 3-15% squalene med en hydrolat för en lättare kroppsspray.
OBS! Om du vill göra en spray behöver du köpa vår spraykork. Den passar dock inte på denna glasflaska utan bland då i en Jojobaflaska eller Hydrolatflaska istället där spraykorken passar perfekt.